ЗА НАС

„ХАУС КЛИЙНИНГ СЪРВИСИЗ“ (HCS) е компания специализирана в предоставянето на качествени фасилити услуги и мениджмънт. В България все още най-популярните и търсени дейности в този бранш са:

Абонаментно почистване;

Основно почистване;

Техническа поддръжка;

Озеленяване;

Снегопочистване;

ДДД – дезинфекция, дезинсекция, дератизация;

Това е причината тези услуги да са водещите и при нас. Извършваме професионално почистване и поддръжка на административни сгради, комплекси от затворен тип, бизнес центрове, мега паркове, офиси, производствени и складови помещения, заводи и частни домове.

Работим с внимателно подбран екип от специалисти с дългогодишен опит. Развихме уменията и рутината им с продължително професионално обучение, за да могат да предоставят максимално качествена услуга.

При избора на техника и оборудване се ръководим от качество, надежност и експресен сервиз. Ползваме„Wirbel”, „Santoemma”, „RCM” Италия, “Taski” Швейцария. Препаратите също имат решаващ принос за нивото на нашите услуги. Те се определят в зависимост от повърхностите, които ще се обработват, притежават всички необходими сертификати и са от известни марки на производителни гиганти – “Eco-Top”, “Kiter”,”Kleen”,”Buzil” и др. Използваме и екологично чисти, БИО препарати, на които отделяме специално внимание.

За да поддържаме и непрекъснато да надграждаме високите стандарти на нашите услуги, сме внедрили:

• Система за управление на качеството ISO 9001:2015;

• Система за управление на здравето и безопасността при работа ISO 45001:2018;

• Система за управление на околната среда ISO 14001:2015.

След дълго очакване, в страницата на БИС беше публикуван първия от своя вид, стандарт за фасилити мениджмънт ISO 41001:2018. В него е дефинирано и понятието фасилити мениджмънт – “организационна функиция, която интегрира хора, място и процес, в рамките на изградена среда, с цел подобряване качеството на живот на хората и производителността на основния бизнес”. Това възможно най-точно изразява нашата мисия и цели! Благодарение на ясно установените високи стандарти на работа и спечеленото доверие, днес HCS се радва на отлична репутация сред клиенти и партньори. Ние сме различни, защото знаем – добре свършената работа днес е репутацията ни утре!

Call Now Button